Hape menynë kryesore

Wikiquote β

Devoll

BesaRedakto

Thënie për Besën dhe artikulli Besa


  • Delen e mplakë frika nga ujku e gërshëra.
  • Kush ka dhëmbë të fortë, breh dhe kockën.