Hape menynë kryesore

Wikiquote β

Pirates of the Caribbean: At World's End

film

Pirates of the Caribbean: At World's End nga regjisori Gore Verbinski dhe skenaristë Ted Elliott, Terry Rossio.

CitateRedakto

 • Captain Vallenueva: [për Barbossa-n] Vraje (me plumb)
  Captain Jocard: Preja gjuhën!
  Jack Sparrow: Vraje, preja gjuhën dhe vraja gjuhën... dhe ndoshta do ta shkurtojë mjekrrën e tijë të shthurrur.
 • Jack Sparrow: Ne duhet të luftojmë, për të ikur
 • Elizabeth Swann: Është shumë vonë për të fituar faljen time.
 • Davy Jones: Frigohesh nga vdekja?
  Jack Sparrow: Nuk e ke idenë.
 • Jack Sparrow: Mos lëvizni! Me ka rën truri.
 • Jack Sparrow: Zotërinjë, po i laj duar nga kjo çudi.
 • Jack Sparrow: Nuk e kam fytyrën e tantulës.
 • Governor Swann: Elizabeth, a je e vdekur?
  Elizabeth Swann: Jo!
  Governor Swann: Unë, mendoj se jam.