Skeda:Wikimania 2022 Vector (2022) Presentation.pdf

Shko tek faqja


Dokument origjinal(1.500 × 843 pixel, madhësia e dokumentit: 9,7 MB , MIME tipi: application/pdf , 42 faqet)

Kjo skedë është nga Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projektet e tjera. Përshkrimi në faqen përshkruese të skedës është treguar më poshtë.

Përmbledhje

Përshkrimi
English: Slides for the Wikimania 2022 presentation about the Vector 2022 skin
Data
Burimi Wikimedia Foundation Web team
Autori Olga Vasileva, Alex Hollender, Szymon Grabarczuk

Licencim

w:sq:Creative Commons
atribuim share alike
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
Je i lirë të:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • t’i bëni “remix” – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atribuim – Duhet t’i jepni meritat e duhura, të siguroni një lidhje për tek licenca dhe të tregoni nëse janë bërë ndryshime. Këtë mund ta bëni në ndonjë mënyrë të arsyeshme, por jo në ndonjë mënyrë që sugjeron se licencuesi ju del zot juve apo përdorimit tuaj.
  • share alike – Nëse bëni një “remix”, e shndërroni, ose ndërtoni duke u bazuar te materiali, duhet t’i shpërndani kontributet tuaja sipas të njëjtës licencë ose një të tille të përputhshme me origjinalen.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents
Slides for the Wikimania 2022 presentation about the Vector 2022 skin

Items portrayed in this file

përshkruan

slide deck anglisht

12 gusht 2022

application/pdf

Historiku i dosjes

Shtypni një datë/kohë për ta parë skedën ashtu si dukej në atë kohë.

Data/OraMiniaturëPërmasaPërdoruesiKoment
e tanishme13 gusht 2022 08:26Miniaturë për versionin duke filluar nga 13 gusht 2022 08:261.500 × 843, 42 faqe (9,7 MB)SGrabarczuk (WMF)update
12 gusht 2022 03:05Miniaturë për versionin duke filluar nga 12 gusht 2022 03:051.500 × 843, 42 faqe (7,35 MB)SGrabarczuk (WMF)Uploaded a work by Olga Vasileva, Alex Hollender, Szymon Grabarczuk from Wikimedia Foundation Web team with UploadWizard

faqe lidhet tek kjo skedë:

Përdorimi global i skedës

Kjo skedë përdoret nga Wiki të tjera në vijim:

Shikoni më shumë përdorim global të kësaj skede.

Metadata