Ndryshimi mes inspektimeve të "Jan van de Snepscheut"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
Etiketa: përpunim burimi 2017
v
Etiketa: përpunim burimi 2017
'''Jan van de Snepscheut''' (12 shtator 1953 - 23 shkurt 1994) ishte një edukator dhe shkencëtar kompjuterik.
{{Për përmirësim}}
 
== CitateThënie ==
[[:w:Jan van de Snepscheut|'''Jan van de Snepscheut''']] ([[:w:1953|1953]]-[[:w:1994|1994]]) Edukator dhe shkencëtarë kompjuterit.
 
* "''[[Teoria|teori]], s´ka dallime midis shkencës dhe praktikës. Por, në praktikë, ka".''
== Citate ==
 
* "Në [[Teoria|teori]], s´ka dallime midis shkencës dhe praktikës. Por, në praktikë, ka".
== Thënie për të ==
 
== Thënie të atribuara gabimisht ==
 
== Referenca ==
 
== Shiko edhe ==
 
== Lidhje të jashtme ==
 
{{Njerëz - cung}}