Ndryshimi mes inspektimeve të "Jan van de Snepscheut"

v
Etiketa: përpunim burimi 2017
Etiketa: përpunim burimi 2017
== Thënie ==
 
* ''Në [[teoria|teori]], s´ka dallime midis [[shkenca|shkencës]] dhe [[praktika|praktikës]]. Por në praktikë ka.''
 
== Thënie për të ==