Ndryshimi mes inspektimeve të "Jan van de Snepscheut"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
(New page: Jan van de Snepscheut (1953-1994) Edukator dhe shkencëtarë kompjuterit. * "Në teori, s´ka dallime midis shkencës dhe p...)
 
v
[[:w:Jan van de Snepscheut|'''Jan van de Snepscheut''']] ([[:w:1953|1953]]-[[:w:1994|1994]]) Edukator dhe shkencëtarë kompjuterit.
 
* "Në [[Teoria|teori]], s´ka dallime midis shkencës dhe praktikës. Por, në praktikë, ka".