Ndryshimi mes inspektimeve të "Jan van de Snepscheut"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
[[:w:Jan van de Snepscheut|'''Jan van de Snepscheut''']] ([[:w:1953|1953]]-[[:w:1994|1994]]) Edukator dhe shkencëtarë kompjuterit.
 
== Citate ==
* "Në [[Teoria|teori]], s´ka dallime midis shkencës dhe praktikës. Por, në praktikë, ka".