Dallime mes rishikimeve të "Ferdije Zhushi Etemi"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
 
Ajo është profesoreshë në Universitetin Prishtinës dhe ligjeron në Fakultetin e Shkencave Matematike - Natyrore, në Departamentin e Biologjisë. Ka kryer të gjitha nivelet e studimit të biologjisë (në Universitetin e Prishtinës, në ate të Zagrebit dhe të Vjenës). Është autore e shumë punimeve shkencore, teksteve universitare dhe librave shkollore. Ka ushtruar edhe detyra të rëndësishme në lëmin e organizimit të arsimit të lartë në Kosovë. Më 2011 ajo
është shpallur nga gazeta "Kosovarja" si njëra ndër dhjetë femrat më të suksesshme të Kosovës. Pos gjuhës shqipe, ajo e flet edhe gjuhën angleze, italiane dhe serbokroate.<ref>Më shumë për këtë: Ferdije Zhushi Etemi, Wikipedia (Google, Gjirafa.com); Ferdije Zhushi Etemi, Valorizimi biologjik i ujërave të lumit Sitnicë në bazë të përbërjes së faunës bentale, Disertacioni i doktoraturës, Prishtinë, 2005 (Google); Universiteti i Prishtinës, Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore, stafi akademik, curriculum vitae, Ferdije Zhushi Etemi (Google); Roli i Ferdijes për arsimim cilësor, gazeta "Shqiptari eu", publikuar më 12 prill 2016 (Google)..</ref>
 
 
10

edits