Anna-Maria Ravnopolska-Dean

Kompozitor dhe muzikant bullgar
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Anna-Maria Ravnopolska-Dean (3 gusht 1960 - ) është një harpiste dhe kompozitore bullgare.

Anna-Maria Ravnopolska-Dean
Anna-Maria Ravnopolska-Dean

Thënie Redakto

Thënie për të Redakto

  • Është një harpiste brilante... Komunikon shkëlqyeshëm me publikun.
Susann McDonalds, 1991
  • Triumfoi... Koncerti qe një kënaqësi e rrallë.
Rosemary Statelova, Demokratsia, 1992
  • Performon me shpirt muzikën e harpës në të gjithë botën.
Lyon dhe Healy Letter, 1994
  • Tregoi zotërim të instrumentit, depërtime të thella muzikore dhe kuptim stilistik... E jashtëzakonshme!”
Dr. Vernon Kliëer, Professor Emeritus, Indiana University, 1995
  • Shpalosi një kombinim të rrallë të përfshirjes emocionale dhe qetësisë së thellë në skenë.
Anna Chobanova, 1995
  • Anna-Maria Ravnopolska-Dean po ngjitet mrekullueshëm në majat e performancës. Ngarkesë emocionale, imazhe të gjalla, kaleidoskope ngjyrash, teknikë fleksibël...
Muzika dje, sot, dhjetor 2003
  • ...artistike, me ndjeshmëri të lartë dhe imagjinatë, Anna-Maria ia doli në programin e vështirë...
Iveta Gruncharova, muzikologe, Radioja Kombetare Bullgare, 19 nëntor 2003
  • ...Luajti me drejtim, qetësi, dhe ndjeshmëri...kjo performancë pozicionohet mes performancave më të mira të muzikës time...
Peter Blauvelt, kompozitor, qershor 2003.

Thënie të atribuara gabimisht Redakto

Referime Redakto

Shiko edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

Wikipedia ka një artikull në lidhje me:


Wikimedia Commons ka materiale multimediale në lidhje me: