Hape menynë kryesore

Mirësevini në Wikicitate,
përmbledhja e lirë e citateve të cilën edhe ju mund ta redaktoni.
195 artikuj në shqip
E premte, 21 shtator, 2018, 18:30 (UTC)

Wikicitate është një përmbledhje e lirë në rrjet dedikuar citateve të referencuara nga njerëz dhe vepra artistike të shquara nga të gjitha gjuhët e botës. Artikujt gjithashtu janë të lidhura me faqet e tyre përkatëse të Wikipedia-s për më shumë informacione. Përpara se të nisni të redaktoni, vizitoni Portalin e Komunitetit për të mësuar si mund të kontribuoni në Wikicitate si dhe lajmet më të fundit në lidhje me projektin. Pasi të keni bërë disa prova te livadhi, kyçuni dhe mund të filloni menjëherë të redaktoni pothuajse çdo faqe.

Të rejat më të fundit

 • Lërmë moj lemzë se mbarova! - Përdorni stampën {{@|Emri i përdoruesit}} për të thirrur dikë diku.
 • Ne kemi fjalën tonë të bukur shqipe: Faleminderit! - Përdorni stampën {{Faleminderit}} për të falënderuar dikë në Wikicitate.
 • Bjeri shkurt! - Wikicitate ka tashmë stampën përmbledhëse {{Me pak fjalë}}.
 • Ah moj motrani! - Stampat e projekteve simotra vijnë në rritje.
 • Shkunde votën! - Stampat për votime janë gati.
 • Cung Wikicitati! - Wikicitate ka tashmë kategorinë e saj të cungjeve. O burra, të zgjerojmë ndonjë!
 • Po hajde shiko, po deshe! Janë 100 apo s'janë 100! - Wikicitate numëron mbi 100 artikuj! Faleminderit të gjithëve!
 • Të gjithë një prerje qenkeni ju... - Wikicitate nis procesin e standardizimit të artikujve. Ndihmo dhe ti te faqet për tu përmirësuar.
 • Ndihmë! Ndihmë! - Wikicitate ka tashmë faqet e saj ndihmëse.
 • Na qenke bërë admin, zotrote? - Administratorët kanë stampën e tyre dalluese. {{Admin}}

Kategoritë kryesore

Faqet e reja

Artikull i ri në Wikicitate:
Tigri

Komuniteti

Rreth Wikicitate

 • Shfletoni WikiProjektet për të gjetur projekte sipas temave që ju interesojnë.
Wikimedia-logo.svg
Wiktionary-logo-en.png Wiki-Fjalori
Fjalori i Lirë
Wikibooks-logo.png Wiki-Librat
Libra dhe tekste didaktike
Wikipedia-logo.png Wikipedia
Enciklopedia e lirë
link=http://wikisource.org/wiki/Main_Page:Albanian Wiki-Burimet
Libraria e lirë
Wikispecies-logo.png Wiki-Speciet
Lista e gjallesave
Wikinews-logo-en.png Wiki-Lajmet
Lajmet e lira
Wikimedia Community Logo.svg Meta-Wiki
Koordinimi i të gjitha projekteve
Commons-logo.svg Commons
Depoja e përbashkët e materialeve multimediale
Wikiversity-logo-en.svg Wikiversiteti
Qendra e mësimit pa kufi
Wikidata-logo.svg Wikidata
Baza e lirë e të dhënave
Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg Wiki-Udhëtime
Guida turistike e hapur
Lexo në një gjuhë tjetër