Mirë se vini në Portalin e Komunitetit!


Këtu gjenden faqet më me rëndësi dhe të rejat më të fundit në Wikicitate.

Faqe me rëndësi

Të rejat më të fundit

 • Bukur, thjeshtë dhe pa gabime! - Tani artikujt mund të nisen pjesërisht të paraformatuar sipas llojit te Wikiquote:Shkruaj një artikull. Lidhja është shtuar dhe te lidhjet anësore e faqja kryesore.
 • Errësira bie... - MediaWiki:Gadget-dark-mode dhe MediaWiki:Gadget-dark-mode-toggle lejojnë errësimin e sfondit për një përdorim më të lehtë për sytë në ambiente të errëta. Aktivizoji te parapëlqimet.
 • Mirë e bukur! - Ibrahim Rugova shpallet artikull i mirë.
 • Shih ore! Erdhi boti! - MajavahBot është një robot i ri që do të përdoret për arkivimet automatike të faqeve. Ndiqni kontributet e tij këtu.
 • I përkryer! - Wikicitate ka artikullin e parë të përkryer: Faik Konica.
 • Filtrojmë, xhaxho, filtrojmë... - Aktivizohet filtrimi i redaktimeve për t'u mbrojtur ndaj redaktimeve keqdashëse.
 • ¡Hola amigo! - Lidhjet e kolonës anësore ofrojnë mbështetje në 5 gjuhë të ndryshme tashmë.
 • Ndihmë nga jashtë. - Xaosflux emërohet administrator ndërfaqeje për të ndihmuar për 1 muajWikicitate.
 • 250 për besë! - Wikicitate ka tashmë mbi 250 artikuj. Faleminderit të gjithëve!
 • Tungjatjeta o mik! - Mirëpritja e përdoruesve të rinj tashmë është automatizuar falë zgjatimit NewUserMessage. Shikoni më shumë në Kuvendi#Zgjatim i ri në komunitet.


Mirëmbajtja

Projekte

 1. KinoCitat - Projekt dedikuar krijimit dhe zgjerimit të artikujve në lidhje me kinematografinë.
 2. WikiPotter - Projekt dedikuar grumbullimit të citateve në lidhje me Harry Potter dhe Botën Magjike të Rowling.


Lexo më shumë në Ndihmë:Projektet.


Për të shkruar një artikull të ri shko te Shkruaj një artikull.
Për pyetje dhe përgjigje shko te Pyetje e Përgjigje.

Puna e mbarë!
Shteg:
WQ:PK