Rreth WikiPotter

Mirësevini në WikiPotter!

WikiPotter është një projekt qëllimi i të cilit është grumbullimi i tërësisë së citateve në lidhje me Harry Potter dhe Botën Magjike të Rowling duke përfshirë këtu thëniet e personazheve nga librat e filmat si dhe citate me rëndësi nga pjestarët e stafit të asaj bote. Ky qëllim shpresohet të përmbushet me anë të kontribuesve, redaktorëve si dhe përkthyesve vullnetarë të përfshirë në projekt. Nëse jeni të interesuar t'i bashkoheni WikiProjektit në fjalë mjafton të shtoni emrin tuaj në listën e pjesëmarrësve duke redaktuar seksionin përkatës, të zgjidhni një temë të caktuar dhe të filloni punën për krijimin e artikullit (ose përmirësimin e tij nëse ekziston).

Ky projekt është krijuar nga disa vullnetarë për të bashkërenduar më mirë punën e tyre në shtimin e përmirësimin e artikujve në lidhje me Harry Potter. Kjo faqe si dhe nënfaqet e saj përmbajnë sugjerimet e tyre; Shpresohet se ky projekt do të ndihmojë në përfshirjen e vullnetarëve të tjerë.

Qëllimet
Projekti ndahet në disa faza:
 1. Grumbullimi i të gjitha thënieve me rëndësi nga seria e filmave dhe librave Harry Potter.
 2. Grumbullimi i të gjitha thënieve me rëndësi nga seria e filmave Krijesat Magjike.
 3. Grumbullimi i të gjitha thënieve me rëndësi nga Fëmija i Mallkuar dhe librat e tjerë shoqërues të Harry Potter.
 4. Grumbullimi i të gjitha thënieve me rëndësi në lidhje me veprat në fjalë nga personat e përfshirë në stafet krijuese të veprave të mësipërme.
Detyrat kryesore aktuale
 1. Përsosja e artikullit Harry Potter dhe Guri Filozofal (libri).
 2. Përsosja e artikullit Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave (libri).
 3. Përsosja i artikullit Harry Potter dhe i Burgosuri i Azkabanit (libri).
 4. Përmirësimi i artikullit Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit (libri).
 5. Përsosja i artikullit Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit (libri).
 6. Përsosja e artikullit Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier (libri).
 7. Krijimi i artikullit Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes (libri).
 8. Krijimi i artikullit Harry Potter dhe Guri Filozofal (filmi).
 9. Krijimi i artikullit Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave (filmi).
 10. Krijimi i artikullit Harry Potter dhe i Burgosuri i Azkabanit (filmi).
 11. Krijimi i artikullit Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit (filmi).
 12. Krijimi i artikullit Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit (filmi).
 13. Krijimi i artikullit Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier (filmi).
 14. Krijimi i artikullit Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes Pjesa e Parë (filmi).
 15. Krijimi i artikullit Harry Potter dhe Dhuratat e Vdekjes Pjesa e Dytë (filmi).
WikiPotter në projekte të tjera
WikiPotter Wikipedia
Kontakte
Harry Potter Fans Albania - HPFA.owlery@gmail.com
Lista e anëtarëve 1. Klein Muçi (diskutimet)
 2. Greta (diskutimet)
 3. Berishasinan (diskutimet)
 4. Besara1 (diskutimet)
Artikuj të përkryer
Stampa
 • {{WikiPotter}} - stampë që vendoset në faqen e diskutimit të artikujve rreth këtij projekti
Shteg:
WQ:WP