Janë zgjedhjet tona më tepër se aftësitë tona, ato që tregojnë se kush jemi në të vërtetë.

J.K. Rowling


Tungjatjeta!

Jam Sinani dhe kjo është faqja ime e përdoruesit. Merrem me standardizimin e artikujve. Krijoj artikuj të rinj dhe shtoj informacione nëpër artikuj ekzistues. Ndihuni të lirë të kontaktoni me mua, në faqen time të diskutimit.