Kategoria:Faqe për tu grisur

Kjo është kategoria dedikuar artikujve të cilët janë propozuar për tu grisur. Për të propozuar një faqe për grisje shënoni {{grise|arsyeja}} në krye të saj dhe zëvëndësoni pjesën "arsyeja" me arsyen pse mendoni se duhet të griset.

Kjo kategori aktualisht nuk përmban asnjë faqe apo media.