Mënyra më e mirë për të zgjidhur problemet dhe për të luftuar kundër luftës është nëpërmjet dialogut. - Malala YousafzaiWiki Loves Folklore

Hello Folks,

Wiki Loves Love is back again in 2020 iteration as Wiki Loves Folklore from 1 February, 2020 - 29 February, 2020. Join us to celebrate the local cultural heritage of your region with the theme of folklore in the international photography contest at Wikimedia Commons. Images, videos and audios representing different forms of folk cultures and new forms of heritage that haven’t otherwise been documented so far are welcome submissions in Wiki Loves Folklore. Learn more about the contest at Meta-Wiki and Commons.

Kind regards,
Wiki Loves Folklore International Team
— Tulsi Bhagat (contribs | talk)
sent using MediaWiki message delivery (diskutimet) 18 janar 2020 07:15 (CET)

Përkthim i përgjithshëm: Gjatë tërë muajit shkurt në vitin 2020 organizohet konkursi "Wiki dashuron folklorin" ku mirëpriten fotografi në Wikimedia Commons me temën e dashurisë nga folklori. - Klein Muçi (diskutimet) 18 janar 2020 13:41 (CET)

Zgjatimi MultiBoilerplate

Zgjatimi MultiBoilerplate është një zgjatim që lejon krijimin e faqeve të reja me anë të shablloneve të gatshme. Duke qenë se krijimi i artikujve në Wikicitate ndjek shpesh të njejtën metodë sipas formateve të përcaktuara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?, ky zgjatim do të ishte një shtesë e nevojshme për lehtësimin e përshpejtimin e punës. Nëse votimi është pozitiv, do të bëj dhe një kërkesë te Fabrikatori për aktivizimin e zgjatimit.

Diskutimi

  • Mendoj se vërtet do të ishte ndihmuese për redaktorët në përgjithësi. Kjo do ta lehtësonte punën me artikujt jashtë mase. - Berishasinan (diskutimet) 22 janar 2020 17:27 (CET)

Votimi

  PRO - Klein Muçi (diskutimet) 22 janar 2020 16:59 (CET)

  PRO - Berishasinan (diskutimet) 22 janar 2020 17:23 (CET)

  PRO - Alva Mihaj (diskutimet) 22 janar 2020 19:43 (CET)

  PRO - Βατο (diskutimet) 23 janar 2020 15:49 (CET)

Movement Learning and Leadership Development Project

Hello

The Wikimedia Foundation’s Community Development team is seeking to learn more about the way volunteers learn and develop into the many different roles that exist in the movement. Our goal is to build a movement informed framework that provides shared clarity and outlines accessible pathways on how to grow and develop skills within the movement. To this end, we are looking to speak with you, our community to learn about your journey as a Wikimedia volunteer. Whether you joined yesterday or have been here from the very start, we want to hear about the many ways volunteers join and contribute to our movement.

To learn more about the project, please visit the Meta page. If you are interested in participating in the project, please complete this simple Google form. Although we may not be able to speak to everyone who expresses interest, we encourage you to complete this short form if you are interested in participating!

-- LMiranda (WMF) (talk) 22 janar 2020 20:01 (CET)