Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Benjamin Franklin (17 janar 1706 - 17 prill 1790) Politikan, shkrimtar dhe shpikës amerikan. Konsiderohet si një nga etërit themelues të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Thënie Redakto

Thënie për të Redakto

Thënie të atribuara gabimisht Redakto

Referime Redakto

Shiko edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

Wikipedia ka një artikull në lidhje me:


Wikimedia Commons ka materiale multimediale në lidhje me: