Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Clive Staples Lewis (29 nëntor 1898 - 22 nëntor 1963) ishte shkrimtar anglez dhe teolog. Ka pasur pozita akademike në Universitetin e Oksfordit dhe në atë të Kembrixhit. Ai njihet më së miri për të shkruarit e Kronikat e Narnisë.

Thënie Redakto

  • Ti nuk ke për të qenë asnjëherë mjaftueshëm i moshuar, sa për të mos vendosur një synim të ri, apo për të mos ëndërruar një ëndërr të re.

Thënie për të Redakto

Thënie të atribuara gabimisht Redakto

Referimet Redakto

Shiko edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

Wikipedia ka një artikull në lidhje me: