Hape menynë kryesore

Wikiquote β

Çdo herë që dikush vë një kyç në diçka që ju zotëroni kundër dëshirës tuaj, dhe nuk ju jep çelësin, ata nuk po e bëjnë atë për të mirën tuaj.

Cory Doctorow (lindur më 17 korrik, 1971) është një blogger, gazetar dhe shkrimtar i fanta-shkencës dhe që favorizon liberalizimin e ligjeve të të drejtave të autorit.

ThënieRedakto

 
Dëmi i vërtetë nga sulmet terroriste nuk vjen nga shpërthimi. Dëmi i vërtetë bëhet pas shpërthimit, nga viktimat, të cilët në mënyrë të përsëritur dhe me vendosmëri sulmojnë veten e tyre, duke i dhënë më shumë se arsye në dobi të terrorit.
  • Dëmi i vërtetë nga sulmet terroriste nuk vjen nga shpërthimi. Dëmi i vërtetë bëhet pas shpërthimit, nga viktimat, të cilët në mënyrë të përsëritur dhe me vendosmëri sulmojnë veten e tyre, duke i dhënë më shumë se arsye në dobi të terrorit. Çdo polic i Londrës i cili ndalon dikë të fotografojë një ndërtesë publike, çdo agjent i TSA që heq pastën e dhëmbëve të fëmijëve tuaj, çdo hije e NSA e cila përgjon email-at tuaj, bën punën e terroristit për atë. Terrorizmi është rreth zmadhimit të një akti mediagjenik të dhunës në qindra bilionë akte të idiotësisë terrorizuese autoritare.
  • Çdo herë që dikush vë një kyç në diçka që ju zotëroni kundër dëshirës tuaj, dhe nuk ju jep çelësin, ata nuk po e bëjnë atë për të mirën tuaj.