Hape menynë kryesore

Wikiquote β

Ernesto Che Guevara (14 qershor 1928 - 8 tetor 1966) Politikanë dhe ushtarakë argjentinezë.

CitatetRedakto

  • "E di, ke ardhur të më vrasësh. Gjuaj, burravec. Ti do të vrasësh vetëm një burrë." (fjala e fundit)