Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Franklin Delano Roosevelt (30 janar 1882 - 12 prill 1945) ishte lider politik amerikan dhe shërbeu si presidenti i 32-të i ShBA-së nga 1933 deri në vdekje më 1945.

Thënie

Redakto
  • Limiti ynë i vetëm për realizimet e së nesërmes do të jenë dyshimet e së sotmes.

Thënie për të

Redakto

Thënie të atribuara gabimisht

Redakto

Referimet

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto
Wikipedia ka një artikull në lidhje me:


Wikimedia Commons ka materiale multimediale në lidhje me: