Question book-new.svg Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


U1 Jeronim-De-Rada.jpg

Jeronim de Rada (29 dhjetor 1814 - 28 shkurt 1903) ishte mësues, botues, folklorist, filolog, poet dhe shkrimtar italo-arbëresh, themeluesi i Rilindjes Kombëtare Shqiptare.

ThënieRedakto

  • Çfarë mendimi tjetër mund të tejkalonte në zemrën idenë se jam shqiptar.
  • Ndihma jonë është vetja jonë.

Thënie për tëRedakto

Thënie të atribuara gabimishtRedakto

ReferimeRedakto

Erif Qetë

Shiko edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

Wikipedia ka një artikull në lidhje me: