Hape menynë kryesore

Wikiquote β

CitateRedakto

  • Aksionin e paraqet mendimi i juaj, ndërsa reaksionin - përgjigjja e ndërdijes. Po që se mendimi është i mençur, aksioni ose përgjigjja gjithashtu do të jetë e mençur.
  • E mira dhe e keqja janë prodhim i mendjes sonë. Dëshirat pozitive është njerëzore t’ i realizojmë…. Por dëshira për të ngrënë nuk guxon të plotësohet duke vrarë njeriun që në dorë mban copën e bukës.
  • Njeriu është qenie e shprehive.
  • Vetëdija është kamerë, ndërsa ndërdija është shiriti i filmit ku regjistrohet pamja.