Marin Barleti

historian shqiptar
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Marin Barleti (1450-1460 - 1512-1513) ishte një prift katolik dhe historian nga Shkodra.

ThënieRedakto

  • Do të dënohesha si njeri i keq po t'i mohoja atdheut diçka të drejtë e të ndershme që ai kërkon prej meje.

Thënie për tëRedakto

Thënie të atribuara gabimishtRedakto

ReferimetRedakto

Shiko edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

Wikipedia ka një artikull në lidhje me: