Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Maya Angelou (4 prill 1928 - 28 maj 2014) ishte poete, këngëtare, aktore dhe aktiviste amerikane. Ajo ka publikuar shtatë autobiografi, tre libra me ese dhe disa libra me poezi.

Maya Angelou (2013)

Thënie Redakto

  • Jeta nuk matet me numrin e frymëmarrjeve tona, por me momentet që na lënë pa frymë.
  • Kur gjejmë dikë që është i guximshëm, argëtues, inteligjent dhe i dashur, duhet të falënderojmë Universin.

Thënie për të Redakto

Thënie të atribuara gabimisht Redakto

Referimet Redakto

Shiko edhe Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

Wikipedia ka një artikull në lidhje me:


Wikimedia Commons ka materiale multimediale në lidhje me: