Nasi Lera (20 shtator 1944 – ) është shkrimtar bashkëkohor dhe përkthyes shqiptar.

ThënieRedakto

  • Nuk ka qytet që të mos ketë diçka të veçantë, të bukur, tërheqëse.[1]
  • Duaje emrin tënd.[2]

Thënie për tëRedakto

Thënie të atribuara gabimishtRedakto

ReferimeRedakto

  1. ^ Nasi Lera, Duaje emrin tënd, Shtëpia botuese "Mësonjëtorja e Parë", Tiranë, 1999, faqe. 84.
  2. ^ Po aty, faqe 65.

Shiko edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

Wikipedia ka një artikull në lidhje me: