Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Rrethimi i vogël është film shqiptar i vitit 1986, me regji të Saimir Kumbaros dhe me skenar të Ruzhdi Pulahas.

Zenun Boriga

Redakto
  • Na eredhe nga fshati pashke me ata shoket e partise. Na fole per rrethimin. Fole aq bukur sa nuk te gezohesha dot. Po une atij rrethimi nuk ja kam friken. Friken ja kam atij rrethimit te vogel ketu ne koke.

Dialogët

Redakto

Slloganet

Redakto

Thënie për të

Redakto

Thënie të atribuara gabimisht

Redakto

Referimet

Redakto

Shiko edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto