List OAuth applications

Browse OAuth applications
Application name
PAWS
Consumer version
2.1
OAuth protocol version
OAuth 1.0a
Publisher
BStorm (WMF)
Status
approved
Description
PAWS (PAWS: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other Python / R / bash code) online without needing an ssh login. The OAuth integration allows them to do so without having to expose their passwords.
Applicable project
All projects on this site
OAuth "callback URL"
https://hub.paws.wmcloud.org/hub/oauth_callback
Allow consumer to specify a callback in requests and use "callback" URL above as a required prefix.
Jo
Applicable grants
  • Kryej aktivitet me vëllim të lartë
Redaktim me vëllim të lartë
  • Ndërvepro me faqe
Redaktoni faqet ekzistuese; Krijoni, redaktoni, dhe lëvizni faqet; Patrullo ndryshime në faqe
  • Ndërvepro me media
Ngarko skedarë të ri; Ngarko, zëvendëso dhe zhvendos skedarë
  • Kryej veprime administrative
Kthe ndryshime në faqe
  • Ndërvepro me listën tuaj të mbikëqyrjes
Shiko listën tënde mbikëqyrëse
  • Veprimtari të ndryshme
Redaktoni listën tuaj mbikqyrëse