Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Theodore Roosevelt Jr. (27 tetor 1858 – 6 janar 1919) ishte një politikan dhe shkrimtar amerikan i cili shërbeu si presidenti i 26-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës nga viti 1901 në vitin 1909.

Thënie

Redakto
  • Shqiptarët i dua se janë një racë e vjetër dhe trima.

Thënie për të

Redakto

Thënie të atribuara gabimisht

Redakto

Referime

Redakto

Shiko edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto
Wikipedia ka një artikull në lidhje me:


Wikimedia Commons ka materiale multimediale në lidhje me: