Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Tyler Durden është një personazh në romanin e filmin me të njëjtin titull Klubi i Ndeshjes (Fight Club).

Thënie

Redakto
  • Dhe vetëm pasi i kemi humbur të gjitha jemi të lirë të bëjmë gjithçka.

Thënie për të

Redakto

Thënie të atribuara gabimisht

Redakto

Referime

Redakto

Shiko edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto