Wikiquote:Kuvendi

(Përcjellë nga WQ:KV)
Mënyra më e mirë për të zgjidhur problemet dhe për të luftuar kundër luftës është nëpërmjet dialogut. - Malala YousafzaiUpdate to ICU Unicode library

Trizek (WMF) 16 nëntor 2020 15:53 (CET)

Community Wishlist Survey 2021

SGrabarczuk (WMF)

20 nëntor 2020 19:09 (CET)