Çfarë është realiteti? Si e përkufizon realitetin? Nëse po flet për atë që mund të ndjesh, atë që mund të nuhatësh, atë që mund të shijosh dhe shohësh, atëherë realiteti është thjesht sinjale elektrike të interpretuara nga truri yt.
~ Morfeus ~