Si mundemi ne t'i frikemi kështu një grimce pafundësisht më të vogël se një grimcë rëre dhe t'i harrojmë kreshnikët e maleve apo trimat e luftrave prej të cilëve ne rrjedhim dhe të cilëve u këndojmë këngë apo u bëjmë nderime? E pra ja që korona nuk bën shaka.
~ Edi Rama ~