Hape menynë kryesore

Wikiquote β

Aleks Stavre Drenova

poet shqiptar
(Përcjellë nga Aleksander Stavre Drenova)

ASDRENI (1872-1947) Poet shqiptarë.

CitateRedakto

  • Njeriu me vedi bishë mbet e s'ndrohet, në dëm të tjetrit rron dhe gëzohet.