Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Ana Eleanor Roosevelt (11 tetor 1884 - 7 nëntor 1962) ishte një politikane, diplomate dhe aktiviste amerikane. Ajo ishte Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara e cila shërbeu më së gjati, duke mbajtur postin e saj nga marsi i vitit 1933 deri në prillin e vitit 1945, gjatë kohës së shërbimit të bashkëshortit Franklin D. Roosevelt për 4 mandate. Presidenti Harry S. Truman do ta quante me vonë Zonja e Parë e Botës në nder të arritjeve të saj ne fushën e te drejtave të njeriut.

Eleanor Roosevelt (1933)

Thënie

Redakto
  • Askush nuk mund t’ju cenojë, pa e lejuar ju.

Thënie për të

Redakto

Thënie të atribuara gabimisht

Redakto

Referime

Redakto

Shiko edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto
Wikipedia ka një artikull në lidhje me:


Wikimedia Commons ka materiale multimediale në lidhje me: