Ferri, sipas shumë besimeve fetare, është vendi në të cilin pas vdekjes ndëshkohen përjetësisht shpirtrat e njerzve që kanë bërë një jetë të shthurur dhe mëkatare.

ThënieRedakto

  • Ferri është një vend ku mungon dashuria e njerëzve për njëri tjetrin.[1]
Nënë Tereza
  • Në ferr të gjithë jemi jetimë.[2]
Visar Zhiti

ProverbaRedakto

ReferimeRedakto

  1. ^ Tereza, Nënë (2008). Berisha, Ali; Përnokaj, Luz (red.). Aforizma nga autorë shqiptarë 2. Faik Konica. fq. 20. ISBN 978-9951-06-231-2.
  2. ^ Zhiti, Visar (2011). Berisha, Ali; Përnokaj, Luz (red.). Aforizma nga autorë shqiptarë 3. Faik Konica. fq. 18. ISBN 978-9951-06-345-6.

Lidhje të jashtmeRedakto

Wikipedia ka një artikull në lidhje me: