Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin Ko.S.ystem.OV@. Wikicitate nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikicitate nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk i binden rregullave kryesore.
Shtyp këtu për të filluar një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: - ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë ose çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.

Je bere administrues ketu. Dori 2005 Tetor 12 01:58 (UTC)

Flm dhe e pash, e kshiri mir me rujt Wikiquote sikur Wikepedien.

Grisje

Redakto

Nëse kishe mujt mi gris këto kategori se i kam kriju gabim, flm : Category:Të tjera dhe Category:Proverba --Cradel 28 Maj 2008 21:40 (UTC)

U be. --Citizen of a New State 29 Maj 2008 20:10 (UTC)

Administrues ?

Redakto

A mendon se mund të kandidoj për administrues, jam thuajse i vetmi përdorues aktriv momentalisht --Cradel 29 Maj 2008 21:03 (UTC)

Mundesh, nese une ne moment jo, edhe Dori mundet me te dhane te drejtat. --Citizen of a New State 29 Maj 2008 22:09 (UTC)
Mirë atëherë, të lutem voto këtu --Cradel 30 Maj 2008 10:46 (UTC)

Logoja

Redakto
 

Si të duket Figura:Wiki 2.png për logo të ardhshme, mendoj se mund ta ndryshojmë duke e ngarkuar si Wiki.png (pra ta ngarkojmë mbi logon e tanishme) --Cradel 4 Qershor 2008 16:01 (UTC)

Me duket mire, por me intersant ishte, C ne anen e kundert me kone dhe e madhe, amo ngjitur. --Citizen of a New State 5 Qershor 2008 14:29 (UTC)
Diçka si kjo? --Cradel 5 Qershor 2008 16:45 (UTC)
Si kjo, por C ne anen e kundert, por keshtu eshte shume mire. --Citizen of a New State 5 Qershor 2008 19:38 (UTC)
Kam bërë kërkesë tek bugzilla për ndërrimin e logos, së shpejt do të ndryshohet --Cradel 5 Qershor 2008 21:33 (UTC)

Nuk mendoj se duhet të listohen të gjithë përdoruesit me mbi 1 redaktim, them që duhen të kenë së paku 50 --Cradel 8 Qershor 2008 10:55 (UTC)

Vallai mire e ki, por me mire mbi 25, por edhe mbi 50 nuk eshte problem. --Citizen of a New State 8 Qershor 2008 11:32 (UTC)
25 atherë :) --Cradel 8 Qershor 2008 15:09 (UTC)
E bera 40 me 20, 20 te robotet, sepse ne moment nuk kemi shume robote aktive ketu. --Citizen of a New State 8 Qershor 2008 18:14 (UTC)

Tongue-twisters...

Redakto

...si mendon ta përkthejmë këtë ?--Cradel 17 Qershor 2008 10:43 (UTC)

Cka eshte kjo. --Citizen of a New State 18 Qershor 2008 17:10 (UTC)
shih këtu --Cradel 18 Qershor 2008 18:21 (UTC)
Aha Zungenbrecher (Fischers Fritz fischt frische Fische, frische Fische fischt Fischers Fritz.), pse jo. --Citizen of a New State 18 Qershor 2008 23:40 (UTC)
edhe...qysh po e përkthejmë ?--Cradel 19 Qershor 2008 12:02 (UTC)
Vallai nuk e di, gjuha (organi) e prishur ndoshta. --Citizen of a New State 19 Qershor 2008 20:51 (UTC)
Ndoshta duhet me shku drejtpërdrejt: Përdredhës-gjuhe, edhe një gjë, besoj se tash munesh me me ba burokrat se edhe ashtu ska met najkush qi munet me votu--Cradel 19 Qershor 2008 21:31 (UTC)
Bone, ndryshe nuk di si me bo, dhe u bere burokrat. Gëzuar. --Citizen of a New State 20 Qershor 2008 11:33 (UTC)

Wikiquote interlanguage communication

Redakto

Hi, I'm Nemo from the Italian language Wikiquote and I'm writing you (via a bot) because you're an administrator of Wikiquote in this language; please excuse me if you've received this message more than once.
The simple thing that I want you to know is that Wikiquote has an official mailing list, Wikiquote-l, which can be used to communicate and discuss matters which interest all Wikiquotes. This mailing list was last "advertised" about three or four years ago, before many of us joined Wikiquote, and is currently almost not participated at all by Wikiquote users and very low-traffic. I ask you to subscribe, to participate in discussions and to write about your Wikiquote.
I love Wikiquote, as you probably do, and I think that we should be proud of what we do here, share our experiences and good practices to make Wikiquote better and raise awareness of it.
I remind you that Meta-Wiki is the best place for Wikimedia projects coordination, and it contains several pages about Wikiquote, and specifically this talk page which can be used to discuss about Wikiquote if you don't like mailing lists.
I hope that this message has been useful for you. Cheers, Nemo (write me) 14 Dhjetor 2010 10:19 (UTC)

An important message about renaming users

Redakto

Dear Ko.S.ystem.OV@, My aplogies for writing in English. Please translate or have this translated for you if it will help. I am cross-posting this message to many places to make sure everyone who is a Wikimedia Foundation project bureaucrat receives a copy. If you are a bureaucrat on more than one wiki, you will receive this message on each wiki where you are a bureaucrat.

As you may have seen, work to perform the Wikimedia cluster-wide single-user login finalisation (SUL finalisation) is taking place. This may potentially effect your work as a local bureaucrat, so please read this message carefully.

Why is this happening? As currently stated at the global rename policy, a global account is a name linked to a single user across all Wikimedia wikis, with local accounts unified into a global collection. Previously, the only way to rename a unified user was to individually rename every local account. This was an extremely difficult and time-consuming task, both for stewards and for the users who had to initiate discussions with local bureaucrats (who perform local renames to date) on every wiki with available bureaucrats. The process took a very long time, since it's difficult to coordinate crosswiki renames among the projects and bureaucrats involved in individual projects.

The SUL finalisation will be taking place in stages, and one of the first stages will be to turn off Special:RenameUser locally. This needs to be done as soon as possible, on advice and input from Stewards and engineers for the project, so that no more accounts that are unified globally are broken by a local rename to usurp the global account name. Once this is done, the process of global name unification can begin. The date that has been chosen to turn off local renaming and shift over to entirely global renaming is 15 September 2014, or three weeks time from now. In place of local renames is a new tool, hosted on Meta, that allows for global renames on all wikis where the name is not registered will be deployed.

Your help is greatly needed during this process and going forward in the future if, as a bureaucrat, renaming users is something that you do or have an interest in participating in. The Wikimedia Stewards have set up, and are in charge of, a new community usergroup on Meta in order to share knowledge and work together on renaming accounts globally, called Global renamers. Stewards are in the process of creating documentation to help global renamers to get used to and learn more about global accounts and tools and Meta in general as well as the application format. As transparency is a valuable thing in our movement, the Stewards would like to have at least a brief public application period. If you are an experienced renamer as a local bureaucrat, the process of becoming a part of this group could take as little as 24 hours to complete. You, as a bureaucrat, should be able to apply for the global renamer right on Meta by the requests for global permissions page on 1 September, a week from now.

In the meantime please update your local page where users request renames to reflect this move to global renaming, and if there is a rename request and the user has edited more than one wiki with the name, please send them to the request page for a global rename.

Stewards greatly appreciate the trust local communities have in you and want to make this transition as easy as possible so that the two groups can start working together to ensure everyone has a unique login identity across Wikimedia projects. Completing this project will allow for long-desired universal tools like a global watchlist, global notifications and many, many more features to make work easier.

If you have any questions, comments or concerns about the SUL finalisation, read over the Help:Unified login page on Meta and leave a note on the talk page there, or on the talk page for global renamers. You can also contact me on my talk page on meta if you would like. I'm working as a bridge between Wikimedia Foundation Engineering and Product Development, Wikimedia Stewards, and you to assure that SUL finalisation goes as smoothly as possible; this is a community-driven process and I encourage you to work with the Stewards for our communities.

Thank you for your time. -- Keegan (WMF) talk 25 Gusht 2014 18:24 (UTC)

--This message was sent using MassMessage. Was there an error? Report it!

Statusi juaj i administratorit

Redakto

Përshëndetje. Unë jam një kujdestar. Një politikë e re në lidhje me heqjen e të "drejtave të avancuara" (administrator, burokrat, etj) u përshtat nga konsensusi i komunitetit kohët e fundit. Sipas kësaj politike, kujdestarët po rishikojnë aktivitetin e administratorëve në wikit me një politikë inaktiviteti.

Ju e arrini kriterin e inaktivitetit (pa redaktime ose hyrje për 2 vjet) në sqwikiquote, ku ju jeni burokrat dhe administrator. Meqënëse sqwikibooks nuk një rishikes të sajin të të drejtave të administratorëve, aplikohet ai global.

Nëse ju dëshironi të rimerrni të drejtat tuaja, ju duhet të njoftoni komunitetin tuaj që kujdestarët ju dërguan këtë informacion për inaktivitetin tuaj dhe ta diskutoni çështjen. Në përfundimin e diskutimit, nëse komuniteti do që ju të mbani të drejtat tuaja, ju lutemi kontaktoni me kujdestarët tek m:Stewards' noticeboard, dhe lidhni diskutimin e komunitetit lokal, ku ata shprehin dëshirën që ju të mbani të drejtat, dhe të tregojnë një kërkesë mbajtjen e të drejtave në vazhdim.

Ne kujdestarët do ti vlerësojmë përgjigjjet. Nëse nuk ka përgjigjje fare brenda një muaji, ne do të vazhdojmë me heqjen e të drejtave tuaja. Në rast dyshimi, ne do të vlerësojmë përgjigjjet dhe do ta referojmë vendimin komunitetit lokal për komente dhe rivlerësime. Nëse keni pyetje, ju lutemi na kontaktoni tek m:Stewards' noticeboard.

Të fala, Rschen7754 15 Nëntor 2014 07:12 (UTC)