Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Përrallë nga e kaluara është një film shqiptar bazuar në romanin 14 vjeç dhëndër nga Andon Zako Çajupi. Filmi me regji të Dhimitër Anagnostit tregon historinë e një familje shqiptare që martojnë djalin e tyre 14 vjeçar Gjino me një grua goxha më të rritur në moshë me shpresën se nusja Marigo do t'i ndihmonte në punët e shtëpisë.

  • E gjetëm, Vangjel! [duke mbajtur një jastëk]

Dialogjet

Redakto
Maliqi: Mos u mërzit. Çudia më e madhe [tregon 3 gishta] 3 ditë zgjat. Do harrohet.
Vangjeli: Ti thua ta hamë turpin me bukë?!
Maliqi: Edhe një gotë verë mbrapa dhe...

Dialogët

Redakto

Slloganet

Redakto

Thënie për të

Redakto

Thënie të atribuara gabimisht

Redakto

Referime

Redakto

Shiko edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: