Mirë se vini në Wikicitate,
përmbledhja e lirë e citateve të cilën mund ta redaktoni edhe ju.
319 artikuj në shqip
E diel, 23 qershor, 2024, 22:44

Wikicitate është një përmbledhje e lirë në rrjet dedikuar citateve të referuara nga njerëz dhe vepra artistike të shquara nga të gjitha gjuhët e botës. Përpara se të nisni të redaktoni, vizitoni Portalin e Komunitetit për të mësuar si mund të kontribuoni në Wikicitate si dhe lajmet më të fundit në lidhje me projektin. Pasi të keni bërë disa prova te livadhi, kyçuni dhe mund të filloni menjëherë të redaktoni pothuajse çdo faqe.