Dallime mes rishikimeve të "Piratët e Karaibeve: Në fund të botës"

Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
Etiketa: përpunim burimi 2017
== Dialogët ==
 
:'''Kapiten Vallenueva''': [për Barbossa-n] Vrite.
'''Captain Vallenueva''': [për Barbossa-n] Vraje (me plumb)<br>'''Captain Jocard''': Preja gjuhën!<br>'''Jack Sparrow''': Vraje, preja gjuhën dhe vraja gjuhën... dhe ndoshta do ta shkurtojë mjekrrën e tijë të shthurrur.
:'''Captain Jocard''': Preja gjuhën
'''Captain Vallenueva''': [për Barbossa-n] Vraje (me plumb)<br>'''Captain Jocard''': Preja gjuhën!<br>'''Jack Sparrow''': VrajeVrite, preja gjuhën dhe vrajavritja gjuhën... dhe ndoshta do ta shkurtojë mjekrrën e tijëtij të shthurrur.
 
:'''Davy Jones''': FrigoheshFrikësohesh nga vdekja?<br>'''Jack Sparrow''': Nuk e ke idenë.
:'''Jack Sparrow''': Nuk e ke idenë.
 
:'''GovernorGuvernatori Swann''': Elizabeth, a je e vdekur?<br>'''Elizabeth Swann''': Jo!<br>'''Governor Swann''': Unë, mendoj se jam.
:'''Elizabeth Swann''': Jo!
:'''Guvernatori Swann''': Unë, mendoj se jam.
 
== Slloganet ==