Lajmet

  • Bukur, thjeshtë dhe pa gabime! - Tani artikujt mund të nisen pjesërisht të paraformatuar sipas llojit te Wikiquote:Shkruaj një artikull. Lidhja është shtuar dhe te lidhjet anësore e faqja kryesore.
  • Errësira bie... - MediaWiki:Gadget-dark-mode dhe MediaWiki:Gadget-dark-mode-toggle lejojnë errësimin e sfondit për një përdorim më të lehtë për sytë në ambiente të errëta. Aktivizoji te parapëlqimet.
  • Mirë e bukur! - Ibrahim Rugova shpallet artikull i mirë.
  • Shih ore! Erdhi boti! - MajavahBot është një robot i ri që do të përdoret për arkivimet automatike të faqeve. Ndiqni kontributet e tij këtu.
  • I përkryer! - Wikicitate ka artikullin e parë të përkryer: Faik Konica.
  • Filtrojmë, xhaxho, filtrojmë... - Aktivizohet filtrimi i redaktimeve për t'u mbrojtur ndaj redaktimeve keqdashëse.
  • ¡Hola amigo! - Lidhjet e kolonës anësore ofrojnë mbështetje në 5 gjuhë të ndryshme tashmë.
  • Ndihmë nga jashtë. - Xaosflux emërohet administrator ndërfaqeje për të ndihmuar për 1 muajWikicitate.
  • 250 për besë! - Wikicitate ka tashmë mbi 250 artikuj. Faleminderit të gjithëve!
  • Tungjatjeta o mik! - Mirëpritja e përdoruesve të rinj tashmë është automatizuar falë zgjatimit NewUserMessage. Shikoni më shumë në Kuvendi#Zgjatim i ri në komunitet.