Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Kandidaturat

Kandidatura nga të tjerë

E kandidoj për administrator përdoruesin Klein Muçi për shkak se ka shfaqur interesim që të ndihmoj këtë projelt që është me pak përdorues aktiv. Klein gjithashtu është për një periudhë të gjatë përdorues aktiv në sqwiki, një përdorues serioz dhe cilësor.--Liridon (diskutimet) 8 gusht 2018 21:51 (UTC)

Votimi

Diskutimi

Liridon, të falenderoj. :) Edhe pse si projekt e kam zbuluar relativisht vonë krahasuar me kohën që kam në Wikipedia sq, shpresoj të mundem ta bëj disi më aktiv këtë komunitet. Jam përpjekur të rregulloj detaje të vogla teksa hidhja një sy rrotull për të kuptuar më mirë si funksionojnë gjërat e nëse përzgjidhem si administrator besoj se do kem mundësi më të mëdha për atë gje duke qenë se nuk do limitohem nga faqet e mbrojtura. - Klein Muçi (diskutimet) 9 gusht 2018 01:17 (UTC)

Kandidatura vetjake

  • Propozoj veten per administrues ne Wikiquote sepse ka pak administrues dhe nuk jane shume aktiv. Une do te jem shume aktive ketu nese behem administrues. --Saturni 17 Dhjetor 2010 14:50 (UTC)
    • As a Steward I have denied this request on grounds of lack of reactions on this page and lack of seniority in membership of the requesting user (the request was made within half an hour of his first edit). - Andre Engels 26 Dhjetor 2010 20:56 (UTC)

Kandidatura për burokrat

Kandidatura vetiake

Po e propozoj vehten për burokrat, për shkak se jemi vetëm dy përdorues aktiv këtu, dhe do të mund të ndihmoj me kërkesat nëse për çfarëdo arsye burokrati tjetër nuk do kishte mundësi --Cradel 18 Qershor 2008 16:10 (UTC)

Votimi

  •   PRO Nuk e ki keq, ne nje projekt qe nuk eshte aktiv nevojiten me shume se nje admin ose burokrat, shpesh ndodh qe njeri nuk e viziton me jave a muaj, kurse nese jane 2 ose me shume mbikqyret projekti me mire. --Citizen of a New State 18 Qershor 2008 17:09 (UTC)
Stampa:Miratim --Citizen of a New State 20 Qershor 2008 11:30 (UTC)

Kandidatura të sponsorizuara