Krejt regjistrat publikë

Kjo faqe tregon të gjithë regjistrat e mundshëm të Wikiquote. Mund ta përimtoni pamjen duke përzgjedhur lloj regjistri, emër përdoruesi (bëhet dallimi mes shkrimit me të mëdha a të vogla), dhe faqes së prekur (edhe për këtë bëhet dallimi mes shkrimit me të mëdha a të vogla)

Regjistrat
 • 29 gusht 2021 19:11 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Epikarmi (Faqe e re: Epikarmi i Kosit mendohet se ka jetuar midis shek. 550 dhe c. 460 para Krishtit, ishte një dramaturg dhe filozof grek i cili shpesh vlerësohet se ishte një nga shkrimtarët e parë komikë, pasi kishte origjinën nga forma komike Dorike ose Siciliane.)
 • 6 gusht 2021 17:47 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Metafizika libër nga Aristoteli (Faqe e re: * Adhuruesi i mitit është në një farë mënyre një filozof, sepse miti përbëhet nga gjëra që shkaktojnë mrekulli * Sepse asgjë nuk lëviz në mënyrë të rastësishme, por në çdo rast duhet të ketë ndonjë arsye të pranishme * Të gjithë njerëzit nga natyra dëshirojnë të dinë. Një tregues i kësaj është kënaqësia që marrim në shqisat tona; sepse edhe pavarësisht nga dobia e tyre ata janë të dashur për veten e tyre; dhe mbi të gjitha të tjerë...)
 • 5 gusht 2021 19:25 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Aleksandri i Madh (Faqe e re: * Nuk ka asgjë të pamundur për atë që do të përpiqet * Mos harroni se nga sjellja e secilit varet nga fati i të gjithëve * Nëse nuk do të isha Aleksandri, do të doja të isha Diogjeni)
 • 3 gusht 2021 13:42 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Herodoti (Faqe e re: * Njerëzit u besojnë më shumë veshëve se syve * Është më e lehtë të mashtrosh një turmë njerëzish sesa vetëm një prej tyre * Kjo është dhimbja më e hidhur për një njeri,të ketë shumë,por asnjë fuqi * Aty ku nevojitet dhelpëria,nuk ka vend për forcën * Fati i njerëzve është një rrotë që nuk lë kurrë të njëjtit lart * Objektivat e mëdha zakonisht arrihen me rreziqe të mëdha * Në fillim nuk kuptohet cili do të jetë fundi *)
 • 3 gusht 2021 10:59 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Al Farabi (Faqe e re: * Nëse djali nuk do të dashurohej, vajza nuk është e denjë për dashuri * Një art, i cili ka për qëllim të arrijë bukurinë, quhet filozofi ose në kuptimin absolut quhet urtësi)
 • 3 gusht 2021 10:55 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Al Kindi (Faqe e re: * Nuk duhet të kesh frikë nga idetë e reja, pavarësisht nga burimi. Dhe ne kurrë nuk duhet të kemi frikë nga e vërteta, edhe kur ajo na dhemb. " "Ne nuk duhet të turpërohemi për të vlerësuar të vërtetën dhe për ta marrë atë nga kudo që vjen, edhe nëse vjen nga racat e largëta dhe kombet e ndryshme nga ne)
 • 2 gusht 2021 19:20 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Pitagora (Faqe e re: * Sapo ligjet janë të nevojshme për burrat, ato nuk janë më të përshtatshme për liri * Mbi të gjitha, respektoni veten * Në zemërim ne duhet të përmbahemi si nga të folurit ashtu edhe nga veprimi * Shqetësimi duhet të na shtyjë në veprim dhe jo në depresion. Asnjë njeri nuk është i lirë që nuk mund ta kontrollojë veten * Ka gjeometri në zhurmën e telave, ka muzikë në ndarjen e sferave * Zgjidhni më shumë të jeni të fortë nga shpirti sesa i f...)
 • 2 gusht 2021 16:29 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Buda (Faqe e re: * Rrezatojni dashuri të pakufishme drejt gjithë botës * Një mendje e disiplinuar sjell lumturi * Jepni, edhe nëse keni vetëm pak * Mposhtni zemërimin me mos zemërim * Ata që kapen pas perceptimeve dhe pikëpamjeve enden nëpër botë duke ofenduar njerëz * Në betejën e lumit me shkëmbin, është lumi ai që fiton: jo për shkak të forcës, por për shkak të këmbënguljes)
 • 2 gusht 2021 16:03 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Hipokrati (Faqe e re: • Le të jetë ushqimi ilaçi juaj dhe ilaçi ushqimi juaj • Jeta është e shkurtër, arti është i gjatë • Forcat natyrore brenda nesh janë shëruesit e vërtetë të sëmundjeve • Bëni zakon dy gjëra: të ndihmoni; ose të paktën për të mos bërë asnjë dëm • Ecja është ilaçi më i mirë i njeriut • Çdo gjë e tepërt është kundër natyrës • Jeta kaq e shkurtër, zanati kaq i gjatë për të mësuar • Është më e rëndësishme të dini...)
 • 2 gusht 2021 15:42 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Ksenofoni (Faqe e re: • Sipas përvojës sime,njerëzit që i përgjigjen fatit të mirë me modesti janë më të vështirë për tu gjetur,sepse në vetë natyrën e gjërave, suksesi tenton të krijojë krenari dhe verbëri në zemrat e njerëzve,ndërsa vuajtjet i mësojnë ata të jenë të durueshëm dhe të fortë • Asnjë qenie njerëzore nuk do ta dijë kurrë të vërtetën, sepse edhe sikur të ndodhte ta thoshin rastësisht, ata nuk do ta dinin se e kishin bërë atë • Nëse merrn...)
 • 2 gusht 2021 15:20 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Seneka (Faqe e re: • Ka më shumë gjëra që na frikësojnë sesa na dëmtojnë, ne vuajmë më shumë në imagjinatë sesa në realitet)
 • 2 gusht 2021 15:09 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Herakliti (Faqe e re: • Askush nuk kalon kurrë në të njëjtin lum 2 herë, sepse nuk është i njëjti lum dhe ai nuk është i njëjti njeri)
 • 2 gusht 2021 15:00 Elio4789 diskuto kontributecreated faqe Përdoruesi:Elio4789 (Pp) Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
 • 2 gusht 2021 15:00 Llogaria e përdoruesit Elio4789 diskuto kontribute u krijua automatikisht